‘Een steentje bijdragen om betaalbare en goede huisvesting te realiseren!’

3 juni 2021

Ook HSB is participant geworden van de Woningmakers regio Alkmaar, omdat het als veelzijdige woningmaker zeer betrokken is bij de regio. HSB biedt al sinds 1932 maatwerk op het gebied van nieuwbouw, renovatie, transformatie, ontwikkeling, kleinbouw en onderaanneming. Bij HSB vind je zo alle verschillende vakdisciplines onder één dak om tot een optimaal resultaat te komen voor de klanten én bewoners.

HSB heeft besloten om participant te worden van Woningmakers omdat het in de regio actief is als ontwikkelaar en bouwer en aangezien HSB zeer betrokken is bij de regio. Jaarlijks realiseert HSB circa 800 woningen, waarvan 300 door HSB zelf ontwikkeld worden. Dit doen ze met 325 vakmensen in vaste dienst, die grotendeels afkomstig zijn uit de kop van Noord Holland, oftewel: de regio’s van de Woningmakers.

‘Wij denken en werken graag mee aan het versnellen van de woningbouw en aan een oplossing voor de krapte op de woningmarkt. Zo hopen wij een steentje bij te dragen voor onze medewerkers, bouwpartners en alle inwoners van de regio om aan betaalbare en goede huisvesting te komen.’

Klik hier voor meer informatie over HSB.

Meest gelezen

© Woningmakers regio Alkmaar | Webdesign en realisatie 2021: Kobalt Digital